Detaljer

  • June 3, 2023
  • 12:00—14:00
  • Metodistkirken i Horten, Storgata 18

Sommeråpen kirke

I SOMMER holder vi LØRDAGSÅPENT kl. 12—14 hver uke, til UT AUGUST!
ÅPEN KIRKE med fellesskap inni kirkens bakgård.
Alle lørdager fra 3. juni til og med 26. august vil det bys på nystekte vafler, kaffe og saft til en rimelig penge for alle i den vakre vingården. Her er grønt og frodig, solvarmt og skyggeplasser, alt etter behov.
Overskuddet går til vårt misjonsprosjekt i Zimbabwe.
VELKOMMEN til ukentlig samlingsstund sommerlørdager hos Metodistkirken.
Kirkerommet er også åpent. Inne i stillheten i det vakre kirkerommet kan man finne hvile ved å sette seg ned, tenne et lys i globen eller bare vandre omkring.
Litt til høyre for kirken og hudklinikken i Storgata, er smijernsporten åpen for å gå inn gjennom en passasje til kirkens idylliske, indre gårdsplass.
Ved regnvær er vi inne i kirkens bibliotek i bakkant av den åpne plassen. Her går gjerne praten livlig med gamle og nye bekjentskaper, men åpner også for dypere dialoger.
MULIGHET FOR SAMTALE MED PRESTEN, PÅ PUSTEROMMET: Presten vår, Hilde Sanden-Bjønness, vil vanligvis være til stede utenom ferien. Om sommeren har vi ikke andakter, men de kommer når vi igjen innfører onsdagsåpent fra og med september. Enhver får komme og gå etter eget behag hele dagen, men vi ønsker at de som vil høre andakten, kommer i tide til den, slik at roen kan få senke seg.
VELKOMMEN TIL ALLE!