Vi jubilerer: 150 år i byen (1869—2019)!

Noen faste tilstelninger

(men hold deg oppdatert med Kirkekalenderen (nederst på sida!):

Hver tirsdag, kl. 17:30 og 18:00:

Speidermøter!

Henholdsvis bever-/småspeiderne og storspeiderne møtes.

Les mer om Metodistspeiderne (MS-speiderne) i Horten på Ung-siden.

Hver onsdag kl. 11—14 (lørdager i juni—august):

Kirken og den indre gården har i perioden juni—august åpent onsdag formiddag—ettermiddag, kl. 11—14. I den kalde årstid samles vi inne i  biblioteket i bakkant av den indre gårdsplassen vår. Se skilt ute på gata.

(Om sommeren, i juni—august, har vi åpent lørdager til samme tid, da uten andakt og vi sitter utendørs i bakgården når det ikke regner.)

Følg med i Kirkekalenderen!

Kirken er et stille sted for hvile og ettertanke. I den indre gården serveres kaffe i kirkens bibliotek – om sommeren ute når vær og temperatur tillater det.

Enhver får komme og gå etter eget behag hele dagen.

Pastoren er ellers gjerne tilgjengelig for personlige samtaler på Pusterommet. Åpent for alle.

Også du er hjertelig velkommen!

Hver torsdag, kl. 19:00:

Åpen flerkulturell gruppe med mennesker fra alle nasjoner, som møtes ukentlig til god mat, fellesskap og sang i kirkens lokaler.

Først er det tid for å dele hverdagstanker og utfordringer i peisestua - gjerne over litt spise; deretter er det tid for lovsang og bønn i selve kirkerommet.

Dette er en møteplass for hele mennesket, hvor både det sosiale og åndelige fellesskap står i fokus.

Velkommen til enhver!

til Gudstjeneste
hver søndag kl. 11:00!

Kom gjerne i god tid og fall til ro i lyttende indre stillhet de siste minuttene før vi begynner.

Søndag er en annerledes dag, hvor det er god investering for både kropp og sjel å komme inn i et kirkehus. Her kan vi få hjelp til å berøres av det hellige, som alltid omgir oss, men som det er så lett å overse ellers.

For barna har vi både tegnebrett og farger til låns i kirkesalen, og under prekenen er det gjerne
søndagsskole i peisestua
(Sjekk NÅR i Kirkekalenderen!)

Superlangdagen, torsdag 5. juli 2018

Betjeningen ved vaffel- og kaffeserveringa utafor kirken skifta på gjennom dagen, så til sammen var det mange som bidro for å skaffe penger til Misjonsprosjektet vårt for å bygge bru i Liberia. Hyggelige samtaler rundt borda, med god spise og drikke til. Flott med vidåpen kirke som også er til stede uti Storgata på denne festdagen for byen!

Vi stiller opp igjen på Hortens Superlangdag 2019!

Alle fotos: Torivar.

Samlingsdagen 26. august 2018

Samlingsdagen i slutten av august betegner innledningen til et nytt arbeidsår for menigheten, da et oppdatert mannskap tar fatt på sine oppgaver. Hilde Sanden-Bjønness er nå inne i sitt 23. år som presten vår, noe hun ble takket for. Vår internasjonale gruppe „Møtepunkt” skapte igjen ekstra liv i oss med sine sanginnslag og 4 stk. Sabbah imponerte igjen med vakre klassiske stykker; på bildene med Benjamin på flygelet og Gabriella med sang.

Abraham Zalo mestret Hildes utfordring om å åpne et trehjerte formet som en intrikat kinesisk eske, med hemmelige hjerter i hjerter, en samtale med menigheten som dannet opptakten til hennes preken for dagen. Etterpå samlet en del seg i stillhet rundt alterringen, mens andre tente lys. Etter gudstjenesten hadde Festkomiteen stelt i stand til skikkelig kirkelunsj med både „metodistsuppe”, kaker og kaffe, som flere av oss nøt ute i den varme seinsommersola i bakgården. Takk til alle for innsatsen som gjorde alt dette mulig!

Fotokarusell: Torivar.

© 2019 Metodistkirken i Horten – Nettredaktør: Tor Ivar Bjønness webmaster@horten.metodistkirken.no