Vi jubilerer: 150 år i byen (1869—2019)!

Kirken vår
på Facebook

Offisielle kirkesider:

Til høyre vises Horten metodistkirkes offisielle Facebook-side. Det er kirkens hovedside, og innholdet er åpent tilgjengelig for alle som er på Facebook. Lik sida, og Følg aktiviteten!

I tillegg har Metodistkirken i Horten ei offentlig Facebook-gruppe med samme navn. Også den er åpen for alle å lese, enn så lenge. Be om å bli medlem, så kan du få et varsel når noe skrives der.

Men det har vært svært liten aktivitet i denne gruppa vår, så vi må se på  hva vi kan gjøre med det, særlig nå når facebook-ledelsen har opprioritert dette med grupper ift. sider.

Horten MS speidergruppe har også ei offentlig Facebook-side (vises nede til høyre). Lik og Følg den!

Dessuten har„Møtepunkt mellom himmel og jord" ei åpen Facebook-gruppe.

Sanggruppa „Lysglimt” har ei Fb-side. Lik sida, og Følg aktiviteten!

Salsaklubben derimot, har ei lukka Facebook-gruppe, som bare er for ungdommene, deres foresatte og lederne. Her legges det ut bilder og kommende møter diskuteres, og man får klarlagt før hver samling hvem som kan komme, eller ikke komme, slik at det kan ordnes med skyss og riktig mengde mat, osv. ... Praktiske spørsmål som ikke angår offentligheten.

© 2019 Metodistkirken i Horten – Nettredaktør: Tor Ivar Bjønness webmaster@horten.metodistkirken.no