• October 17, 2021
Sinnsro

Sinnsrokveld

Søndag 17. oktober kl 18

Sammen med kirka i Stallen vil vi denne søndagskvelden invitere til SINNSRO-KVELD.

Spesielt inviterte er byens AA, AN ogBlåKors, samt byen for øvrig – samlingen er åpen for alle.

Sinnsro er et viktig element i AA's 12-trinnsprogram for å få hjelp ut av avhengighet, og i den sammenhengen er det viktig å erkjenne at man trenger hjelp både fra mennesker og en høyere makt. Dette blir en varm og nær kveld, hvor det sårbare livet tydelig får komme fram.

BlåKorsleder Bjørn Lindvig fra Stallen og prest Hilde Sanden-Bjønness fra Metodistkirken vil lede kvelden.

Hele Hortens 17. mai-general, Wilfred Solberg, vil ærlig fortelle om sitt liv som ikke bare har vært enkelt samtidig som han har vært et viktig og synlig samlingspunkt i byen vår.

Det blir god sang og musikk fra sangerne i Stallen, og det blir plass for allsang. Vi tror dette blir en viktig kveld som treffer hjertene våre både med smil og alvor.

Etter programmet er det en enkel kirkekaffe, hvor det går an å mingle og prate med hverandre.

Det blir ikke gudstjeneste på formiddagen denne dagen, men håper at flest mulig vil komme på kvelden.